Tafeltje Rond
1420

Fijn hoe chef Filip Slangen met een aantal hapjes meteen de toon zet. Tartelette met makreel en cannelloni van kippenlever smaken puur en vooral naar meer. Even zorgvuldig werkende handen mét oog voor producteigenheid proeven we in een portie hopscheuten, gepocheerd ei, mousseline afgewerkt met geuze en daarbij grijze garnalen. Evenwichtige opbouw vinden we eveneens terug in bereiding van kalfszwezerik met witlof, paddenstoelen, albuferasaus en pommes dauphines. Bij soufflé van chocolade zorgt roomijs van aardpeer en maltezersaus voor een knap orgelpunt. Een verhoogde score is op zijn plaats voor Filip Slangen die tevens onze Ambachtsman van het Jaar is.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-20:30
Dinsdag Gesloten — 18:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Filip Slangen Chef

Awards

  • Ambachtsman van het Jaar 2024

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Herbert Robbrecht

14,520

De Ceder

14,520

Wilford T

14,520