Nieuws

Aan de ontbijttafel met chef Lode De Roover van Fleur du Lin en Tom en Greet van Bakkerij Van Eynde

02/10/2022

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

Onze partners

Restaurant Selection

Hof van Cleve

19,520

L'air du temps

1920

Comme Chez Soi

18,520

Arabelle Meirlaen

1820

Bartholomeus

1820

Hertog Jan

1820

Chocolatier Selection

Bernard Schobbens

Deduytschaever

Vanessa Renard Finest Chocolate

Cocktailbar Selection

Absinth Bar

Alice

L'Apereau

POP Selection

La Cantinetta

13,520

Le Transvaal

13,520

Les Ateliers de la Mer

1320

Onze partners