Tafeltje Rond
1420

Chef Filip Slangen, onze Ambachtsman van vorig jaar, blijft bekoren met een repertoire aan gerechten waarin hij zijn zin voor waarachtige smaakassociaties blijft etaleren. Zo maakt hij van gebakken ganzenlever met bloedworst, pain perdu, appel én umeboshi een rijk en gevarieerd smakend geheel. Wilde zeebaars bereidt Filip Slangen traditioneel in zoutkorst met daarbij fijne risotto van bloemkool en beurre blanc verjus. Knap hoe hij steeds opnieuw de producteigenheid centraal stelt en vis, vlees of gevogelte zoals Anjouduif met ogenschijnlijke eenvoud subtiel opwaardeert.

Opening hours

Monday Closed — 18:00-20:30
Tuesday Closed — 18:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Filip Slangen Chef

Awards

  • Artisan of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

Herbert Robbrecht

14,520

De Ceder

1420

Wilford T

1420