Nieuws

Monin Mondays: Butcher's Coffee Antwerpen

23/05/2022

Aan de ontbijttafel met Radu Iliescu van Restaurant NIF en Gilles De Wispelaere van Patisserie Gilles

22/05/2022

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

19/05/2022

Blueness opent 31.05.2022 in Antwerpen

18/05/2022

Aan de ontbijttafel met chef Dimitri Marit van Maison Marit en David Laurent van Patisserie David Laurent

15/05/2022

Monin Mondays: Kaffabar Brussel

09/05/2022

Aan de ontbijttafel met chef François Piscitello van “La Villa des Begards” en de familie Cester van “Un Pain en Avant”

08/05/2022

Aan de ontbijttafel met Sébastien Wygaerts van Restaurant Ogst en Gilberte van Rosendal.brod

01/05/2022

Monin Mondays: Sweet Coffee Hasselt

25/04/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Alexandre Dionisio van La Villa in the Sky en Rémy van Maison Barat

24/04/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Vilhjalmur Sigurdarson van Souvenir en Veronique en Thibault van Pain dépaysants

17/04/2022

Monin Mondays: Brazila Knokke

11/04/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Dimitry Lysens en Johan en Gert van bakkerij Brijosh

10/04/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Bert Meewis en Christophe van Bakkerij Cupers

03/04/2022

Nori tartelette met foie gras & unagi door Martijn Defauw – Restaurant Rebelle

29/03/2022

Monin Mondays: Cafuné Brugge

28/03/2022

Culinair Nederland: van Gouds genot tot zilte zaligheid

28/03/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe in Brugge en Servaas Van Mullem van Patisserie Van Mullem

27/03/2022

Culinary Innovators 2022 - Art Meets Food

23/03/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Edwin Van Goethem van restaurant ‘t Korennaer en bakker Piet De Vos van Bakkerij Arto

20/03/2022

Grand Cercle des Vins de Bordeaux

18/03/2022

Bordeaux : un vignoble engagé

16/03/2022

Monin Mondays: Coffee and More Namen

14/03/2022

Nieuw: de Gault&Millau Benelux APP

14/03/2022