Back to search results

Herbert Robbrecht
14,520

Herbert Robbrecht geldt als een van de culinaire vaandeldragers in het Waasland. Al meer dan veertig jaar staat hij ijverig aan zijn fornuis om zorgvuldig een zeer klassieke Frans-Belgische keuken smaak en vorm te geven. Bij de amuses onder meer zacht kruidig soepje van schaaldieren met quenelle van vis en venkel, met perfecte consistentie. Eendenlever combineert hij evenwichtig met gerookte oosterscheldepaling, groene asperge, avocado en vichysoisse van asperge en walnoot. Tongschar uit de Noordzee is sappig gegaard met daarbij beetgare witte asperges, puree verstopt onder zilte groenten en keurige beurre blanc. Duifje uit Poitou is rosé gebraden, het boutje gekonfijt met saus van oude porto en jeneverbessen, en tuinbonen naast morieljes als fijne garnituur.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:30-14:00 — Gesloten

Team

Herbert Robbrecht Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Tafeltje Rond

1420

Nova

1420

Wilford T

1420