La Rigue
14,520

Het nieuwe restaurant van hotel La Réserve met als kapitein Peter Goossens laat alleen al door zijn ruimtelijkheid, onderscheidende vormelijke eigenheid en verfijnde interieurarchitectuur een bijzondere indruk na. Kosten noch moeite werden gespaard om gasten een hoog comfortgevoel te geven. Klassieke gerechten krijgen met verfijnde, smaakvolle details een aangename meerwaarde. Vitello tonnato verrast bijvoorbeeld met fijne tartaar van rauwe tonijn bij zacht gegaarde kalfslende, ansjovis als umami aanjager en apart geserveerde tonijnsaus. Met carpaccio van langoustine eert de chef royaal het zoetzilte vlees. Daarbij crème van avocado, brunoise van groene appel, hijiki, nori en lichte dressing van basilicum en mierikswortel. Na de opening midden de drukke zomer moeten er nog een paar zaken worden bijgeschaafd, maar voorlopig heeft het La Rigue team een mooi resultaat neergezet dat veel goeds voorspelt voor de toekomst.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Zondag 12:00-15:00 — 18:00-22:00

Team

Peter Goossens Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Esmeralda

1420

Tablàvins

1420

Bel-Etage

1420