Partnernews:
Delen Private Bank, voor vandaag en morgen

30 apr. 2024

Professionele zorg voor uw vermogen

Delen Private Bank is gespecialiseerd in discretionair vermogensbeheer en vermogensplanning. Een voorzichtige, efficiënte en duurzame aanpak kenmerken de filosofie van de bank. 

De financiële experten van Delen beleggen uw vermogen op een verantwoorde manier en volgens een langetermijnvisie. Samen met u bepalen zij zorgvuldig welk patrimoniaal fonds het best geschikt is, afhankelijk van het beleggingsrisico dat u wil dragen. 
Delen Private Bank werkt hierbij met een beperkt aantal fondsen. De eenvoud van dit model geeft gemoedsrust: u hoeft koersschommelingen niet nauwgezet te volgen en u te verdiepen in de samenstelling van de portefeuille.

 

Uw brug tussen vandaag en morgen

Zorg dragen voor het vermogen reikt bij Delen Private Bank verder dan portefeuillebeheer. De bank biedt ook ondersteuning op vlak van vermogensplanning, via doordachte planningstechnieken en op maat van uw vermogenssituatie.

Uw financiële situatie verandert doorheen de tijd. Uw leven kent zijn verloop, en uw vermogen evolueert mee. Zo hebben jonge ondernemers vaak vragen over waar ze nu financieel staan en hoe ze hun dromen kunnen waarmaken. Wie langzamerhand wil stoppen met werken, denkt dan weer na over de overdracht van het vermogen naar een volgende generatie of het behoud van de levensstandaard. 

Bij Delen Private Bank heeft u een vaste vertrouwenspersoon, uw relatiebeheerder, die vragen helder beantwoordt en u begeleidt in al uw financiële zaken. Samen met een team van fiscale en juridische specialisten helpt hij u om tot een optimale vermogensplanning te komen.

Altijd dicht bij u

Bij Delen voert u bovendien elk vertrouwelijk gesprek in een huiselijke omgeving, een uitnodigende plek waar u zich comfortabel voelt om uw financiële situatie en plannen te bespreken. Dit kadert binnen de filosofie van de bank om dicht bij haar klanten te staan.

 

Een Delen-kantoor en de expertise van de bank zijn nooit veraf. Delen Private Bank is actief in de Benelux en Zwitserland en telt tweeëntwintig kantoren, waarvan vijftien vestigingen in België.  

 

Meer weten over Delen Private Bank? 

Surf naar delen.bank

Meer Nieuws

We are House of Hospitality

10 mei 2024

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2024

5 mei 2024

In the picture: Onze inspecteurs hebben in het hele land een aantal nieuwe restaurants ontdekt die zeker een bezoekje waard zijn…

3 mei 2024