News

Vis van het seizoen Vlaswijting

04/07/2022

Aan de ontbijttafel met Véronique en Jürgen van Gastropub Gaspard en Maïté en Phillipe van La planche à papa

03/07/2022

In the picture: Creatieve nagerechten met verse aardbeien

01/07/2022

Horecakoekjes voor viervoeters, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking

28/06/2022

Vis van het seizoen Pladijs

27/06/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Daniel Antuna van Restaurant 't Stoveke en bakker Karl van bakkerij Seynaeve

26/06/2022

Onze inspecteurs geven een aantal nieuwe fijne restaurantadressen prijs…

22/06/2022

Vis van het seizoen Heek

20/06/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Peter Goossens - Hof van Cleve - en zijn broer Wim Goossens van de gelijknamige bakkerij in Zottegem

19/06/2022

In The Picture: Maatjesharing, puur natuur of als creatieve bite?

16/06/2022

Sept 19: Gault&Millau Catering Event 2022

15/06/2022

Sept 19: Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg Edition 2023

15/06/2022

Enjoy the authentic Joy

15/06/2022

Michiel Theys (Hof Van Cleve) en Brent Maes (Joost Arijs) winnen titel "Chefs & Shakers" 2022

13/06/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Danny Horseele van restaurant Horseele en bakker James Swevers van Boulangerie Henri.

12/06/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Jan Tournier van Restaurant Cuchara en Sofie & Ludovic van Patisserie Helsen

05/06/2022

A l’Ostendaise - Noordzeevisfestival is toe aan een achtste editie

03/06/2022

Foodie-Stad Oostende is een culinaire hotspot rijker. Top chocolatier Olivier Willems is klaar voor de toekomst met 'Atelier Oosteroever': een gloednieuw, state-of-the-art atelier en winkel in Oostende

03/06/2022

Aan de ontbijttafel met chef Didier van restaurant Didier Galet en Marc Galet van bakkerij ‘Au Bon Matin’

29/05/2022

Monin Mondays: Butcher's Coffee Antwerp

23/05/2022

Aan de ontbijttafel met Radu Iliescu van Restaurant NIF en Gilles De Wispelaere van Patisserie Gilles

22/05/2022

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

19/05/2022

Blueness opens 31.05.2022 in Antwerp

18/05/2022

Aan de ontbijttafel met chef Dimitri Marit van Maison Marit en David Laurent van Patisserie David Laurent

15/05/2022