Selections
Restaurants
Chocolatiers
Cocktail bars
HIP
Awards
Discovery Cheque
Other pages
News
Webshop
Projects
Gault&Millau Wine Guide Belgium
Gault&Millau Chocolatier
Gault&Millau Catering
Gault&Millau Culinary Innovators
A taste of Knokke-Heist
Gault&Millau Young Horeca Talents
Change language
FR
NL
Change country
The Netherlands
Luxembourg
Austria
Croatia
Dubai
France
Germany
Italy
Japan
Serbia
Slovenia
Switzerland
Turkey
Change country
The Netherlands
Luxembourg
Austria
Croatia
Dubai
France
Germany
Italy
Japan
Serbia
Slovenia
Switzerland
Turkey
Restaurants
Selections
Chocolatiers
Cocktail bars
HIP
Awards
Discovery Cheque
News
Webshop
Projects
Gault&Millau Wine Guide Belgium
Gault&Millau Chocolatier
Gault&Millau Catering
Gault&Millau Culinary Innovators
A taste of Knokke-Heist
Gault&Millau Young Horeca Talents
FR
NL
Change country
Belgium
The Netherlands
Luxembourg
Austria
Croatia
Dubai
France
Germany
Italy
Japan
Serbia
Slovenia
Switzerland
Turkey
News
Search
Tags:
Awards
Bakeries / Pastry
Catering
Catering Awards
Chocolatier
Chocolatiers
Cocktail bars
Coffee bars
Conseils
Events
Gastronomie
Gault&Millau News
In The Picture
Inspiration
News
News de nos partenaires
POP - Fast Casual
Partner news
Patissier
People
Produits
Recipes
Restaurants
Technologie
Traiteurs
Wine
Eline Willaert
Trendy tafelen: ondek de 3 H!P restaurants van het jaar.
Jan 11, 2025
Fugazi in Gent is bekroond tot Cocktail Bar van het jaar 2025.
Jan 7, 2025
Monin Mondays: Coffeebar Adriaan in Brugge
Jan 6, 2025
Brasserie van het jaar 2025 – La Table du Tribeca.
Jan 5, 2025
Aziatisch Restaurant van het Jaar Maïnoï.
Jan 3, 2025
© Brigittines
Het Brusselicious-label: Belgische keuken op zijn best!
Jan 1, 2025
Gastheer van het Jaar 2025 – Peter Van den Driesschen
Dec 28, 2024
Monin Mondays: Get Your Mug in Luik
Dec 23, 2024
WOLF Food Market Antwerpen
WOLF Sharing Food Market opent in Antwerpen
Dec 20, 2024
Titel kaas experience van het jaar 2025 gaat naar Attablez-Vous.
Dec 19, 2024
Partnernews - Verken de culinaire en culturele hoogtepunten van Den Haag.
Dec 18, 2024
Jean Pierre Gabriel
Beste dessert van het jaar 2025 voor La Roseraie.
Dec 17, 2024
Partnernews - Proef de creativiteit van de Nederlandse keuken.
Dec 16, 2024
Partnernews - Ontdek Luik: de ultieme citytrip voor cultuurliefhebbers en fijnproevers.
Dec 14, 2024
© Pieter D'Hoop
Mooiste restaurant design van 2025 - restaurant Stable.
Dec 13, 2024
Partnernews - Ervaar ingenieuze originaliteit in Oostenrijk.
Dec 11, 2024
Spermalie
Meld jouw hotelschool aan voor het Young Horeca Talents Project
Dec 11, 2024
Monin Mondays: Kaffee-Cyclette in Diepenbeek
Dec 9, 2024
Award winnaar Beste wijnkaart van het jaar voor Bel wijnen.
Dec 9, 2024
Elodie Deceunick
De 'Prijs-Plezier' award van 2025 wordt toegekend aan 3 restaurants die een uitzonderlijke culinaire ervaring bieden tegen een betaalbare prijs.
Dec 8, 2024
Gastro-bistro van het jaar: Elders (chef Tom Pauweleyn).
Dec 7, 2024
l’Angelo Rosso Italiaans restaurant van het jaar 2025.
Dec 5, 2024
"Sweet Stories" with Hannes D'Heedene and Willem Verlooy.
Dec 3, 2024
Eating.be
Sommelier van het Jaar: Nicolas Campus (Les Gribaumonts, Mons)
Dec 2, 2024
Newsletter
Subscribe to our newsletter and receive all the news from
Gault&Millau!
Your e-mail address:
I have read and agree to the
Privacy Policy
Thank you
You have been subscribed to our newsletter.