Selections
Restaurants
Chocolatiers
Cocktail bars
HIP
Awards
Discovery Cheque
Other pages
News
Webshop
Projects
Gault&Millau Wine Guide Belgium
Gault&Millau Chocolatier
Gault&Millau Catering
Gault&Millau Culinary Innovators
A taste of Knokke-Heist
Gault&Millau Young Horeca Talents
Change language
FR
NL
Change country
The Netherlands
Luxembourg
Austria
Croatia
Czechia
France
Germany
Hungary
Italy
Japan
Serbia
Slovenia
Switzerland
Turkey
United Arab Emirates
International
Change country
The Netherlands
Luxembourg
Austria
Croatia
Czechia
France
Germany
Hungary
Italy
Japan
Serbia
Slovenia
Switzerland
Turkey
United Arab Emirates
International
Restaurants
Selections
Chocolatiers
Cocktail bars
HIP
Awards
Discovery Cheque
News
Webshop
Projects
Gault&Millau Wine Guide Belgium
Gault&Millau Chocolatier
Gault&Millau Catering
Gault&Millau Culinary Innovators
A taste of Knokke-Heist
Gault&Millau Young Horeca Talents
FR
NL
Change country
Belgium
The Netherlands
Luxembourg
Austria
Croatia
Czechia
France
Germany
Hungary
Italy
Japan
Serbia
Slovenia
Switzerland
Turkey
United Arab Emirates
International
News
Search
Tags:
Awards
Bakeries / Pastry
Catering
Catering Awards
Chocolatier
Chocolatiers
Cocktail bars
Coffee bars
Conseils
Events
Gastronomie
Gault&Millau News
In The Picture
Inspiration
News
News de nos partenaires
POP - Fast Casual
Partner news
Patissier
People
Produits
Recipes
Restaurants
Technologie
Ten to Taste
Traiteurs
Wine
Pieter d'Hoop
Partnernews - Fine2Dine introduces EcoMade – The first 0% emission tableware production.
Nov 6, 2025
© Pieter D'Hoop
Gault&Millau presenteert 23ᵉ editie van de gids en eert Chef van het Jaar 2026 en andere winnaars.
Nov 3, 2025
Ten To Taste – Een decennium vol smaak: dit waren de tien laatste Chefs van het Jaar van Gault&Millau
Oct 28, 2025
Léna Le Roy
Le Chef de l'Année Gault&Millau Luxembourg 2026 est consacré
Oct 27, 2025
GOODMEAT
Partnernieuws - GOODMEAT: Grassfed vs grainfed: kwestie van smaak?
Oct 23, 2025
© Karl Meesters
Wine talk met Marc Declerck op Wijndomein Valke Vleug
Oct 17, 2025
Partnernieuws - Lightspeed: Data die verder gaat dan buikgevoel
Oct 9, 2025
Sysco
Partnernieuws - Nieuwe Sysco catalogus: Feest in de keuken
Oct 8, 2025
pers.visitoostende.be
Gault&Millau zetelt in jury van het Garnaalkrokettenfestival in Oostende
Oct 7, 2025
© Janah Van Cleven
Tien Belgische cocktailbars die de kunst van mixologie naar een hoger niveau tillen
Sep 30, 2025
Partnernieuws - Duvel Barrel Aged Mexican Edición: Duvel viert tiende jubileum met een vleugje Mexicaanse magie.
Sep 30, 2025
FERM
Ten to Taste: 10 bekroonde cateraars voor jouw volgende event of trouwfeest
Sep 24, 2025
Partnernews - Jachtseizoen geopend: wild op je bord, puur en eerlijk.
Sep 19, 2025
Belgium Sake Festival 2025 strijkt neer in hartje Antwerpen met recordeditie
Sep 18, 2025
Familie Jolly – Le Domaine des Terres in the spotlight: award winner Entrepreneur of the year at the Culinary Innovators 2025.
Sep 18, 2025
Manger Mieux Demain: het festival dat boeren, chefs en fijnproevers samenbrengt om gezonde voeding in de kijker te zetten.
Sep 17, 2025
Culinair verfijnd frituren met Gault&Millau & DELIZIO GOLD
Sep 16, 2025
Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2026” en maakt nieuwe selectie van beste chocolatiers bekend.
Sep 8, 2025
Gault&Millau reikt de Catering Awards 2025 uit
Sep 8, 2025
Gault&Millau en Delen Private Bank: Bartholomeus
Sep 4, 2025
© Projected by M
Casual Culinair in Knokke-Heist: Tien trendy adressen!
Aug 20, 2025
Partnernews - Vuurzee x De Lindehoeve, Interview met Pallieter Vaes
Aug 12, 2025
© Boury
Boury Academy in the spotlight: award winner of the Education Award op het Culinary Innovators 2025.
Aug 7, 2025
Duroc d’Olives
Partnernews - Duroc d’Olives nodigt horecaprofessionals en slagers uit voor een exclusief farmbezoek, met tasting
Aug 6, 2025
Ambassador Partners
Newsletter
Subscribe to our newsletter and receive all the news from
Gault&Millau!