Terminus
1320

Met de eigen kweek van Belgisch blauw-wit en Mechelse koekoek past Terminus zeer nadrukkelijk het principe van de korte keten toe. Begonnen als bescheiden boerderij met kleine grenswinkel evolueerde het familiaal concept tot een bijzondere plek waar topsommelier Pieter Verheyde als derde generatie ook de meest kritische wijnkenner zal verwennen. Met een uitzonderlijk wijnaanbod dat bereidingen zoals gegrilde tarbot of op houtvuur gegaard lamszadel prachtig kan omkaderen. En waarom ook niet bij een perfect gebakken spieringkotelet?

Openingstijden

Maandag 11:30-22:00
Dinsdag 11:30-22:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:30-22:00
Vrijdag 11:30-22:00
Zaterdag 11:30-22:00
Zondag 11:30-22:00

Awards

  • Wijnkaart van het Jaar 2018
  • Sommelier van het Jaar 2010

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Vinke

1320

Klaver

1320

Grill De Vette Os

1320