Terminus
1320

Op de landsgrens met onze zuiderburen is het bijzonder goed toeven in het gezelschap van Pieter Verheyde en zijn door terroir en merroir gedreven menukaart. Die wordt nog eens fraai ondersteund door een innemende wijnkelder. Alles is dus voorhanden om op een gemoedelijke manier rustig te kunnen genieten. Streekproducten en vlees afkomstig van door vader Robert ambachtelijke gekweekte Belgisch blauw-wit runderen markeren het repertoire. Daarnaast suddergerechten zoals kalfstong in maderasaus en kalfskop 'en tortue'.

Openingstijden

Maandag 11:30-22:00
Dinsdag 11:30-22:00
Woensdag 11:30-22:00
Donderdag 11:30-22:00
Vrijdag 11:30-22:00
Zaterdag 11:30-22:00
Zondag 11:30-22:00

Awards

  • Wijnkaart van het Jaar 2018
  • Sommelier van het Jaar 2010

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Vinke

1320

Grill De Vette Os

1320

Olijfboom

1320