Terminus
1320

Op de landsgrens met onze zuiderburen is het bijzonder goed toeven in het gezelschap van Pieter Verheyde en zijn door terroir en merroir gedreven menukaart. Die wordt nog eens fraai ondersteund door een innemende wijnkelder. Alles is dus voorhanden om op een gemoedelijke manier rustig te kunnen genieten. Streekproducten en vlees afkomstig van door vader Robert ambachtelijke gekweekte Belgisch blauw-wit runderen markeren het repertoire. Daarnaast suddergerechten zoals kalfstong in maderasaus en kalfskop 'en tortue'.

Opening hours

Monday 11:30-22:00
Tuesday 11:30-22:00
Wednesday 11:30-22:00
Thursday 11:30-22:00
Friday 11:30-22:00
Saturday 11:30-22:00
Sunday 11:30-22:00

Awards

  • Wine menu of the Year 2018
  • Sommelier of the Year 2010

Our partners

Also recommended Restaurants

Vinke

1320

Grill De Vette Os

1320

Olijfboom

1320