Sensum
15,520

Chef Maurice de Jaeger en gastvrouw Deborah Hellburg zorgen in de zeer comfortabele en mooie setting van restaurant Sensum voor een bijzondere beleving. Van aperitiefhapjes tot zoete zaligheden bij de koffie staan ze garant voor culinaire verwennerij. Asperges combineert de chef gedoseerd met gerookte zalm, lamsoor, dille en salade met Parmezaanse kaas en zalmeitjes. Ook bijzonder fraai gepresenteerd is prima bereide en fijn gekruide zonnevis met morieljes en jus met vin jaune. Texels lam is secuur op de barbecue gegaard en komt met hummus, paprika, aubergine en yoghurt. Met mandarijn, yuzu, kardemom en sake houdt de chef het nagerecht licht en fris. Met als echte afsluiters onder meer subtiele cheesecake en fijn chocoladewerk.

Openingstijden

Maandag 12:00-16:30 — 19:00-23:30
Dinsdag 12:00-16:30 — 19:00-23:30
Woensdag 12:00-16:30 — 19:00-23:30
Donderdag 12:00-16:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-16:30 — Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Deborah Hellburg Head Sommelier, Gastvrouw
Maurice De Jaeger Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Karel de Stoute

1520

Souvenir

15,520

Publiek

1520