Back to search results

Souvenir
15,520

Vilhjalmur Sigurdarson behoort tot de generatie chefs die al vroeg het gedachtegoed rond duurzaamheid in hun keuken vormgaf. Hij werkt bijvoorbeeld met wat lokale groenteboeren kweken en met wat kleinschalig werkende vissers aan wal brengen. Zijn keuken volgt de natuur. Hapjes smaken rijk en divers met onder meer tartaar van gerookte heilbot, schuim van bloemkool en gerookt zout of gepekelde savooikool gemarineerd met jus van postelein en mosterd. Asperges grilt hij op de barbecue met daarbij onder meer pesto van radijs, eigeel en salsa van gefermenteerde winterradijs. Hoevekip komt in twee bereidingen met morieljes. Bij het rijk assortiment aan zoets bij de koffie trekken een koekje met tomaat, madeleine met koolzaadolie en fudge met miso extra de aandacht.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-19:30
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-19:30
Zondag Gesloten

Team

Vilhjalmur Sigurdarson Chef

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Publiek

1520

Karel de Stoute

1520

Sensum

15,520