Back to search results

Saporo
1320

In een huiselijke setting zorgt gastvrouw Annelies De Vos voor een vriendelijke bediening. Chef Stefan Demeulemeester geeft het hoofdproduct duidelijk in zijn gerechten de meeste aandacht. Tartaar van langoustine combineert hij origineel met wat zeste van kaffirlimoen en frisse jus van kokos en komkommer. Coquille krijgt meer een lokale toets via een puree van aardappel en prei afgewerkt met spek. Beide gerechten kunnen we met ons gezelschap delen. Pluma van Ibérico heeft hij op de barbecue sappig bereid met daarbij handgesneden frietjes en prinsessenboontjes met spekjes.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Annelies De Vos Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Ensemble

13,520

Bistro O-Point

1320

De Roeschaert

1320