Back to search results

De Roeschaert
13,520

In het polderdorp Houtave in het platteland halverwege tussen Brugge en de kust zorgt De Roeschaert al meer dan dertig jaar met diverse menu’s voor een mooi culinair moment. Chef Bart Vansteenkiste geniet bekendheid door zijn bereiding van Bekegemse eendenlever. Hij serveert de lokale specialiteit onder meer met gekaramelliseerde appel en Luikse stroop. Vooraf combineert hij perfect gebakken coquilles met gravlax en gemengde salade tot een evenwichtig geheel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30
Donderdag 12:00-13:30
Vrijdag 12:00-13:30
Zaterdag 12:00-13:30
Zondag 12:00-13:30

Team

Bart Vansteenkiste Chef
Christl Van Havermaet Gastvrouw, Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Ensemble

1320

Ten Doele

13,520

Yelo

1320