Back to search results

De Roeschaert
1320

In het prachtige polderdorp Houtave in het platteland halverwege tussen Brugge en de kust zorgt chef Bart Vansteenkiste reeds decennia voor culinaire verwennerij. De chef geniet bekendheid door zijn bereiding van Bekegemse eendenlever. Hij serveert de lokale specialiteit onder meer met gekaramelliseerde ananas en aangelengde Luikse stroop die voor een serene smaak zorgt. Rouelle van hoevepoularde met truffel combineert de chef met champignons, gekookte aardappel, boontjes en erwtjes. Lauw geserveerd bladerdeegtaartje met abrikoos, amandelcrème, hoeve-ijs en coulis van basilicum als afsluiter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30
Donderdag 12:00-13:30
Vrijdag 12:00-13:30
Zaterdag 12:00-13:30
Zondag 12:00-13:30

Team

Bart Vansteenkiste Chef
Christl Van Havermaet Gastvrouw, Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Ensemble

13,520

Ten Doele

13,520

Poincaré

1320