Back to search results

Bistro O-Point
1320

Chef Olivier Dardenne maakt zijn punt met een beperkte à la carte en een menu met keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. Hij toont daarbij zin voor een gevarieerd en origineel repertoire. Leuk en smaakvol is een warme terrine van zilverwijting met prei, venkel en bouillon van dragon als starter. En al even inspirerend is correct gebakken longhaas van kalf met millefeuille van aardappel en klassieke wijnsaus met sjalot.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cantine Copine

13,520

Réliva

1320

't Nieuw Walnutje

1320