Saporo
1320

In een huiselijke setting zorgt gastvrouw Annelies De Vos voor een vriendelijke bediening. Chef Stefan Demeulemeester geeft het hoofdproduct duidelijk in zijn gerechten de meeste aandacht. Tartaar van langoustine combineert hij origineel met wat zeste van kaffirlimoen en frisse jus van kokos en komkommer. Coquille krijgt meer een lokale toets via een puree van aardappel en prei afgewerkt met spek. Beide gerechten kunnen we met ons gezelschap delen. Pluma van Ibérico heeft hij op de barbecue sappig bereid met daarbij handgesneden frietjes en prinsessenboontjes met spekjes.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Annelies De Vos Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Ensemble

13,520

Bistro O-Point

1320

De Roeschaert

1320