Back to search results

Salto!
13,520

Chef Joris Duys kleurt zijn stadsbistro Salto met klassieke Franse bistrogerechten waaraan hij op inventieve wijze extra spanning geeft. Vanuit zijn open keuken zien we een gevarieerd repertoire de zaal binnendragen. Op ons bord skrei met gemarineerde prei en oester beurre blanc. Op een ander bord mooi gepresenteerde carpaccio van varkenskop met spruitjes en remoulade. Hoofdgerecht is een vorstelijke bereiding van wilde zeebaars in bladerdeeg voor twee, met witloof, beurre blanc en truffel. Diplomat met gekaramelliseerde ananas en daarnaast nog een café glacé om in stijl af te sluiten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-21:00
Woensdag Gesloten — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-13:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Joris Duys Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Jacqueline

13,520

Casello

1320

De Ganzenpoel

1320