Plat Préféré
1320

Moeilijk te zeggen wat onze voorkeursschotel is. Het rijke en diverse bistrorepertoire van chef Laurent Gouwy toont een vaste en zorgvuldig werkende hand in de keuken die gerechten evenwichtig op smaak brengt. Tatjespap met vers gepelde grijze garnalen is daarvan een smaakvol en smeuïg voorbeeld. Net als gedoseerd en herkenbaar met kokos en koriander gekruide bereiding van mosselen op Thaise wijze. Tussen de klassieke nagerechten is citroen pavlova een variante op een bekend thema.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 17:00-21:00
Vrijdag Gesloten — 17:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 17:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Mange Tout

1320

Lusitania

13,520

Kiss The Chef

1320