Back to search results

Nowa
13,520

Kleinschalige producenten, liefst uit de onmiddellijke omgeving, enkel seizoensproducten, zero waste, veel groenten, duurzame technieken... Respect voor het product en de natuur staan centraal bij chef Antoine Guilmot. Karaktervol zijn de ravioli van selderij met gefermenteerde selderij en zwarte knoflook. Een sappig stukje kalfsvlees van La Ferme Christophe wordt gecombineerd met knolraap, ui en pinda, en ook dat is geslaagd. Elke donderdagavond wordt er een all-in menu voor jongeren onder de dertig voorgesteld, een leuk initiatief.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:00
Zondag 12:00-13:00 — Gesloten

Team

Antoine Guilmot Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Petit Axhe

1320

't Johannietershuys

1320

De Gebrande Winning

1320