L'Excelsior
1320

In deze bistro voorzien van zeer ruim terras in het centrum van Brasschaat is er voor elk wat wils. Chefs Nick Heldoorn en Johan Van Raes brengen een klassieke keuken vormgegeven in een breed gevarieerde kaart. Dun gesneden gebakken Dieppe coquilles combineren ze met flinke schijf ganzenlever, rucola slaatje, slahart, erwtenscheuten en zachte vinaigrette. Filet van tarbot is mooi en correct gegrild en verschijnt met spinazie en dijonaise op het bord met daarnaast fijne aardappelmousseline.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Zondag 12:00-14:30 — 18:00-22:00

Team

Johan Van Raes Chef
Nick Heldoorn Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sardis

1320

Maurice

13,520

Simple Parfait

1320