L'Excelsior
1320

L’Excelsior werd dit najaar in een nieuw interieur gestoken maar de ruime overdekte en verwarmde tent aan de voorkant blijft het aantrekkingspunt. De keuken werd dubbel zo groot en zo voelt chef Glenn Van der Meynsbrugge zich samen met consulting chef Johan Van Raes goed in zijn sas. Nantuasaus was altijd al een specialiteit van chef Van Raes en zo blijkt dat eens te meer in combinatie met langoustines en courgettini. Zwartpootkip komt sappig gegaard met worteltjes, witlof, girolles, pommes dauphines en champagnesausje.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-22:00

Team

Hugues Comté Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Sardis

1320

Maurice

13,520

Simple Parfait

1320