Back to search results

Le Collet Gourmand
1320

Chef Jean-Philippe Collet houdt van klassiekers uit het Franse culinaire repertoire waar hij een moderne twist aan geeft. Op de kaart staan streekproducten in bereidingen die typisch zijn voor de verschillende regio’s. Grijze garnalen worden met de hand gepeld om er garnaalkroketten van te maken, maar er staan ook petits gris de Namur met kruidenboter, noordzeetong en stoofpotjes van hoevekip uit Maffe op de kaart. De attente bediening en uitstekende prijs-plezierverhouding zorgen er eveneens voor dat deze zaak een aanrader is.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Pollen

1320

Le Cadre Culinaire

1320

Kaillou

13,520