Le Collet Gourmand
1320

Jean-Philippe Collet is een chef die zijn boeiende ideeën steeds via klassevolle bereidingen weet voor te stellen, creaties met een heel persoonlijke aantrekkingskracht en waarin streekproducten een constante zijn. Carpaccio van zeeduivel en nori vindt zijn perfect evenwicht door limoen en marinade van fijne kruiden. De in hoeveboter gebakken kalfszwezerik wordt vergezeld van een saus waarin verse salie zit, rechtstreeks vanuit de kruidentuin. De wijnkaart is die van een kenner die zijn passie wil delen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Cadre Culinaire

1320

Restaurant 1660

1320

La Belva

1320