KokOvin
1320

Vader en zoon Dominik en Francis Brouwers brengen langs de Heidebaan in Sint-Niklaas een smaakrijke bistrokeuken die voor alle duidelijkheid meer is dan coq au vin. Ze kiezen daarbij oordeelkundig voor kwaliteitsproducten. Zoals Schotse zalm en crème d’Isigny voor een tartaar  met yuzukosho of staartstuk van wagyu dat door zijn fijne vetmarmering de smaak en textuureigenheid van dit bijzondere vlees treffend benadrukt.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-15:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Den Silveren Harynck

13,520

Het Moment

1320

De Koolputten

13,520