Back to search results

Kelderman
1520

Visrestaurants vormen zeker in het binnenland een minderheid. Restaurant Kelderman is al meer dan dertig jaar in dit genre een bijzonder eetgelegenheid met eigenaar-gastheer Peter Van den Driesschen als een gedistingeerde ambassadeur. Hij ontvangt met hoofse flair en zorgt voor sereniteit die aan de zaak apart cachet geeft. In het bord toont chef Peter Aesaert zijn betrokkenheid met al het lekkers wat uit de zee komt. Zo omringt hij de typische sappigheid van zeeduivel met diverse knapperige groentjes, perfect bereide Zeeuwse mosselen en een toets van vadouvanolie. Langoustines combineert hij elegant met smeltende ganzenlever, toefjes spinazie en zachte nantua saus. Voor wie schrik heeft dat vis te snel zou verteren, is er tot slot fijne rijstpap met vanille en kersen om het zalig voldane gevoel langer te bestendigen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Peter Aesaert Chef
Peter Van den Driesschen Gastheer, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Fleur de Lin

1520

't Truffeltje

1520

Sense

15,520