Kelderman
15,520

Liefhebbers van lekkers uit de zee kennen visrestaurant Kelderman als een vaste waarde in het genre. Daarvoor zorgen chef Peter Aesaert en eigenaar-gastheer Peter Van den Driesschen. Ze waken over een ijzersterk repertoire aan zeer verzorgd gepresenteerde klassiekers zoals een secure bereiding van gepocheerde tarbot met mousseline of gebakken zeetong met fijne frietjes. Daarnaast komen uit de keuken evenwichtige combinaties die door hun zuiver karakter voor dat traditioneel geïnspireerd vakwerk zeker niet moeten onderdoen. Denk aan een zachte bereiding van langoustine met spinazie, girolles en nantuasaus of aan Europese kreeft met fregola, prei en aardappelmousseline. Het nostalgisch aanbod aan nagerechten is ijzersterk met zowel crêpe normande als crêpe suzette naast sabayon, café glacé of in deze context uiteraard onvermijdelijke dame blanche. Het voorkomende onthaal en de hoffelijke bediening markeert even sterk Kelderman. Daarom verdient eigenaar-gastheer Peter Van den Driesschen de titel van Gastheer van het Jaar.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Peter Aesaert Chef
Peter Van den Driesschen Gastheer, Eigenaar

Awards

  • Gastheer van het Jaar 2025

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Bakermat

1520

Fleur de Lin

1520

't Truffeltje

1520