Kelderman
15,520

Liefhebbers van lekkers uit de zee kennen visrestaurant Kelderman als een vaste waarde in het genre. Daarvoor zorgen chef Peter Aesaert en eigenaar-gastheer Peter Van den Driesschen. Ze waken over een ijzersterk repertoire aan zeer verzorgd gepresenteerde klassiekers zoals een secure bereiding van gepocheerde tarbot met mousseline of gebakken zeetong met fijne frietjes. Daarnaast komen uit de keuken evenwichtige combinaties die door hun zuiver karakter voor dat traditioneel geïnspireerd vakwerk zeker niet moeten onderdoen. Denk aan een zachte bereiding van langoustine met spinazie, girolles en nantuasaus of aan Europese kreeft met fregola, prei en aardappelmousseline. Het nostalgisch aanbod aan nagerechten is ijzersterk met zowel crêpe normande als crêpe suzette naast sabayon, café glacé of in deze context uiteraard onvermijdelijke dame blanche. Het voorkomende onthaal en de hoffelijke bediening markeert even sterk Kelderman. Daarom verdient eigenaar-gastheer Peter Van den Driesschen de titel van Gastheer van het Jaar.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Peter Aesaert Chef
Peter Van den Driesschen Host, Owner

Awards

  • Host of the Year 2025

Our partners

Also recommended Restaurants

De Bakermat

1520

Fleur de Lin

1520

't Truffeltje

1520