Gus
1320

Achter de art deco façade ontdekken we de brassonomie van Aurélien Grodent, Jonathan Delhière en Pierre Baeyens. Aurélien brouwt in de kelders van het restaurant excellente huisbieren. Hij is ook verantwoordelijk voor de zaal waar ze de gerechten van zijn makkers voorstellen. Beide zijn gevormd door eerdere ervaringen bij Bon-Bon en L’air du temps. Wij houden mooie herinneringen over aan de intensiteit van een simpele kaviaar van artisjok met ajo blanco en aan de perfect bereide dorade met een saffraansaus en fijngehakte venkel.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:45 — Gesloten
Dinsdag 12:00-13:45 — Gesloten
Woensdag 12:00-13:45 — Gesloten
Donderdag 12:00-13:45 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-13:45 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Chou

1320

Maison du Luxembourg

13,520

Comptoir des Galeries

13,520