Gus
1320

Hoewel Gus niet langer zijn eigen bier produceert, sieren enkele uitstekende ambachtelijke bieren en IPA's nu het menu. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en passen perfect bij de uitnodigende keuken van Pierre Baeyens. De brasseriegerechten die nog altijd een  link hebben met de brouwerij, sommige wat meer dan andere, zijn evenwichtig bereid. De geroosterde gerst geeft een toets van karamel, brood en geroosterde hazelnoten aan de jus die geserveerd wordt bij de eendenborst, met polenta en piquillos. We proeven nog de malt in de crumble, één van de ingrediënten van de 'Stout' cappuccino, intussen één van de blijvers op de dessertkaart.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Jonathan Delhière Maître
Pierre Baeyens Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Les Dames Tartine

1320

Gioia

13,520

Chou

1320