Back to search results

Escabèche
1520

Kim Verhasselt is een gepassioneerde chef die met Escabèche al bijna 15 jaar toont hoe hij de Frans-Belgische keuken weet te verzoenen met zuiderse en Japanse invloeden. Tegelijk legt hij een persoonlijke toets in heel wat gerechten waardoor dit sympathieke adres is uitgegroeid tot één van de beste van de stad. Een referentie trouwens niet alleen voor degelijke visgerechten maar in het wildseizoen laat een bezoek ons nooit onberoerd. Zo is het genieten van patrijs gebraden in wijnblad met gekarameliseerde appel, knolselder, veenbessen en fijne verse frietjes. Ook fazant fine champagne of brabançonne behoren tot de certitudes van het huis. Tarbot komt met gekonfijt witlof, butternut, eekhoorntjesbrood en emulsie van citroengras. De ervaren sommelier Olivier Dereu stelde een interessante wijnkaart samen die verder rijkt dan de klassieke referenties.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-21:00

Team

Kim Verhasselt Chef, Eigenaar
Lisbeth Morbee Manager, Eigenaar
Olivier Dereu Head Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Il Trionfo

15,520

Caillou

1520

De Zuidkant

1520