Back to search results

Escabèche
1520

In een kleinschalig knus pand op een boogscheut van het strand stelt Kim Verhasselt een evenwichtige productkeuken voor. De keuze voor vis is vanzelfsprekend. We starten met makreel omringd met avocadomousse, ponzu en lichte sojajus. Tartaar van hamachi met komkommer, gazpacho en kaffirlimoen vormt een fris vervolg. Bij het hoofdgerecht laat de chef zien hoe hij met een paar ingrediënten pure en volle smaken brengt. Cuisson van grietbot is perfect en komt royaal op tafel met puree, licht roomsausje en krokante broccoli en spitskool. De smaakrijke chocoladesaus bij het huisgemaakt luchtige vanille-ijs is een fijne afsluiter. De ervaren sommelier Olivier Dereu stelde een interessante wijnkaart samen die verder rijkt dan de klassieke referenties.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-21:00

buiten de vakanties en feestdagen gesloten op maandagavond  

Team

Kim Verhasselt Chef, Eigenaar
Lisbeth Morbee Manager, Eigenaar
Olivier Dereu Head Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Il Trionfo

1520

Caillou

1520

De Zuidkant

1520