Escabèche
1520

Kim Verhasselt en Lisbeth Morbee blinken al meer dan vijftien jaar uit in de kunst van het culinair entertainen. De chef biedt een Frans-Belgische keuken met mediterrane en Aziatische accenten, waar uitgebalanceerde gerechten met eenvoudige smaken zich onderscheiden door een opmerkelijke precisie qua uitvoering. Carpaccio van coquille, geserveerd op een bedje van knolselderij, verrijkt met een kakimousseline en citrussap, is een aangename frisse opener. Gevolgd door fazant à la Brabançonne, een perfect uitgevoerd gerecht dat een must is in het seizoen. Tot slot dame blanche, het signatuurdessert van het huis. De wijnkaart van de hand van sommelier Olivier Dereu, is zeer interessant. Laat het aan hem over om u te begeleiden in uw keuze.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Lunch & Diner

buiten de vakanties en feestdagen gesloten op maandagavond  

Team

Kim Verhasselt Chef, Eigenaar
Lisbeth Morbee Manager, Eigenaar
Olivier Dereu Head Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Constantin

1320

Dah Makan

14,520

Alexandra

1320