Chef Kim Verhasselt heeft een nuchtere kijk op het vak. Hij zoekt het niet te ver, beweegt zich op bekend terrein en pleziert met herkenbare smaken vervat in evenwichtig gedoseerde bereidingen. Hij stelt zo zijn klanten onmiddellijk op hun gemak. Een man van weinig woorden, des te meer keukendaden die hij nauwkeurig uitvoert en waarmee de chef snel het vertrouwen van zijn gasten geniet. Tartaar van rundvlees werkt hij op met kappertjes, opgelegde sjalot en stukjes gerookte paling. Crème van mierikswortel en verrassend ijs van paling brengen daarbij pittige diepgang met olie van waterkers als extra aangename toets. Tarbot met perfecte cuisson combineert subliem met gepofte prei, aardpeer, duxelle en saus vin jaune. Escabèche is absoluut een referentie voor wildgerechten zoals fazant fine champagne, brabançonne of patrijs in wijnblad gebraden. Interessant is de prima aanpak van de sommelier die een wijnselectie voorstelt met leuke en waardige alternatieven voor het bekende, duurdere werk.
buiten de vakanties en feestdagen gesloten op maandagavond