Back to search results

De Mijlpaal
1620

Een restaurantnaam met een dubbele bodem. Enerzijds verwijst die naar een Romeinse mijlpaal die in de buurt werd opgegraven en anderzijds naar het restaurant dat het echtpaar Jan Menten en An Penxten samen alweer meer dan twintig jaar geleden openden en voor hen nog altijd een zeer belangrijke betekenis heeft. Relevantie die ze zelf vormgeven met een zeer consistente keuken waarin klassieke topproducten een primaire rol spelen. Zoals bereiding van Bretoense langoustines met fijne garnituur van gebrande prei en lokaal gekweekte waterkers. Of gebakken eendenlever met fijn uitgewerkte garnituur van tarte tatin van witlof. De wijnkaart is Europees georiënteerd met een sterke keuze aan Limburgse mousserende, witte en rode wijnen.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Jan Menten Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Botte

1620

Philippe Fauchet

16,520

Ogst

1620