De Mijlpaal
1620

Niets in het moderne interieur van dit Tongerse restaurant doet vermoeden dat hier ooit de ouderlijke bakkerij van chef Jan Menten was gevestigd. Samen met zijn echtgenote An Penxten draagt hij zorg voor een heerlijke culinaire ervaring. De finesse van de stukjes rundstartaar geserveerd met Gillardeau oester en een bevroren bolletje pickles is een streling voor de smaakpapillen. Samen met de rundstartaar serveert hij krokant gebakken brioche met bovenop dry aged rundvlees als verrassend contrast. Skrei met licht krokant gebakken vel combineert de chef met knapperige selder, gegratineerde Zeeuwse mossel en saus op basis van zeesla en vin jaune tot een harmonieus geheel. Een bijzondere vermelding is op zijn plaats voor de dame blanche:  smeuïg vanille-ijs à la minute gedraaid, opgediend met een potje heerlijk intense warme chocoladesaus en een potje luchtig opgeklopte room met vanille.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Team

Jan Menten Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

La Botte

1620

Philippe Fauchet

16,520

Ogst

1620