Chef Sébastien Wygaerts en sommelier Diederik Herbots vieren 10 jaar Ogst in stijl. Het tijdloze pand voelt nog steeds modern en gezellig aan dankzij de grote ramen en stijlvolle, sobere inrichting. De chef overschouwt vanuit zijn keuken de zaal terwijl deze sommelier menig harten sneller doet slaan met zijn geslaagde wijnaanbevelingen. De chef laat kwaliteitsvolle ingrediënten tot hun recht komen in eenvoudige, maar smaakvolle gerechten met een moderne twist. We starten met een prachtig torentje van fijngesneden Balfegó tonijn met selder, crème van mierikswortel en dashi van tonijn, gevolgd door witte asperges met kumquat en saus van zee-egel. Trio van gerookte paling, traag gegaarde varkenswang en zacht gebakken ganzenlever met saffraanrouille in combinatie met koolrabi, maïs en erwtjes overtuigt al even sterk. Afsluiten doen we met rabarber in combinatie met ijs van amandelmelk en flan van Earl Grey.