De Mijlpaal
1620

Chef Jan Menten is culinair gesproken van vele markten thuis. In hartje Tongeren pleziert hij zowel gasten die vooral klassieke bereidingen naar waarde schatten als zij die graag verrast worden met minder voor de hand liggende smaakaccenten. In De Mijlpaal zit men comfortabel aan tafel voor een perfect gebakken noordzeetong met natuuraardappelen en seizoensgroenten of gerijpte entrecote met bearnaise, frieten en sla. Bij Anjouduif toont de chef zijn inspiratie om met aparte condimenten zoals harissa en garnituren als artisjokken en kikkererwten eigen accenten te leggen en zo plezierig meerwaarde te creëren. Een aanpak die eveneens het zoete segment karakteriseert met een aantal evergreens zoals crème brûlée of café liégeois naast een creatieve compositie rond Bretoense zanddeeg, frambozen, yoghurt en kardemom.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Team

Jan Menten Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Altermezzo

16,520

La Botte

1620

Toma

1620