De Gebrande Winning
1320

Chef, bierkenner én bierverzamelaar Raf Sainte brengt in een oude gerenoveerde hoeve uit de 17de eeuw een verzorgde, nostalgische keuken. Gemarineerde coquille combineert hij elegant met gepofte aardappel tot een evenwichtig geheel. Al even geslaagd is een compositie van zacht gebraiseerde prei met dijenvlees van Mechelse koekoek, peterseliewortel en dragon. Traag gegaarde nek van kloostervarken krijgt met garnituur van shiitake, schorseneer en licht zoete pastinaak een perfecte omkadering.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Gesloten
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Lunch

Team

Joachim Tops Andere
Lieve Otten Sous-Chef
Loes Smets Gastvrouw
Raf Sainte Eigenaar, Chef

Awards

  • Bierkaart van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Stadt van Luijck

1520

Bistro Zutt

1420

Os

1320