Centpourcent
1520

Chef Axel Colonna-Cesari combineert klassiek werk met innoverende kooktechnieken en heeft een extra oog voor mooie bordpresentaties. Gastvrouw Anneleen Soethaert stelt haar gasten graag gerust met een grapje. Diezelfde stijl kenmerkt ook het werk van wijn- en biersommelier Bram Moens die mooie flessen kan ophalen in de onder de vloer zichtbare wijnkelder. Met de hand gesneden tartaar van rund komt met quenelle van wasabiroomijs, florale schuim van jasmijnrijst, furikake en purperen shiso als evenwichtig en reliëfrijk geheel. Zeeduivel is licht gerookt en keurig op de barbecue gebakken en voorzien van structuren van bloemkool, met inktvisinkt gekleurde aardappelkrokant en saus met peterselie.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Team

Anneleen Soethaert Gastvrouw
Axel Colonna-Cesari Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Stable

1520

Atelier Maple

1520

Bistro Vin d'Où

1520