Interieurontwerper Dieter Vander Velpen heeft van het voormalig koetshuis van kasteel Ter Linden, gelegen op het einde van een lange groene dreef, een aantrekkelijk kunstwerk gemaakt. Een design dat met de jaren nog aan kracht en gezelligheid won, waardoor Stable dit jaar vereerd wordt met de titel van Mooiste Restaurant Design. In de keuken imponeert chef Tom Loockx al enkele jaren met een pure keuken. Zoals met Zeeuwse oester verrijkt met vinaigrette van groene appel, myoga, pompelmoes en gember. De compositie is verder afgewerkt met licht gerookte paling, granité van yuzu en citrus, en met algenpoeder als een fris en pittig smakend geheel. Signatuurgerecht is perfect, kort gegrilde langoustine op crumble van wasabi, met geroosterde witte sesam, currymayonaise en jus met garam masala en karnemelk. Het geheel is afgewerkt met Trésor Imperial Heritage Caviar. Fijn samenhangend en zeer mooi gepresenteerd nagerecht rond crumble van noten met diverse soorten frambozen, crunch van yoghurt, munt, ijs van basilicum, gel van rabarber met balsamicoazijn en gedoseerd afgewerkt met Italiaanse meringue.