Brasserie David
1320

Met David Dewaele in de open keuken van Brasserie David zijn we te gast bij een chef die Belgische klassiekers eert en graag een eigen toets geeft. Zijn garnaalkroketten zijn goed gevuld en extra krokant dankzij pankokruim. Bij carpaccio van txogitxu rund serveert hij gerookte ganzenlever als verfijnd smaakelement. Specialiteit van het huis is zeebaars in zoutkorst waarbij wittewijnsaus de zeer sappig gegaarde vis mooi omkadert. Sabayon en moelleux van chocolade als klassieke nagerechten om de maaltijd in schoonheid af te ronden.

Openingstijden

Maandag 12:00-17:00
Dinsdag 12:00-17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-17:00
Vrijdag 12:00-17:00
Zaterdag 12:00-17:00
Zondag Gesloten

Team

David Dewaele Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

VincL’O

1320

Belle De jour

1320

Bistro Mathilda

13,520