Brasserie David
1320

‘Make the best of every moment’, aldus de wijze woorden van David Bowie naar wie deze brasserie genoemd is. ‘Make life tasty’, is de Gault&Millau leuze bij uitstek. Chef David Dewaele combineert beide quotes met een smakelijk repertoire aan gerechten. Zowel klassiekers als garnaalkroketten of ganzenlever met gebakken witloof en portsaus markeren zijn oeuvre. Daarnaast minder vertrouwde bereidingen waaronder tarbot in grof zout met wittewijnsaus of kalfszwezerik gecombineerd met ravioli van spinazie en mosterdsaus.

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 12:00-18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-18:00
Vrijdag 12:00-18:00
Zaterdag 12:00-18:00
Zondag Gesloten

Team

David Dewaele Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Belle De jour

1320

Bistro Mathilda

13,520

Mange Tout

1320