Boury behoort door zijn totaalbeleving tot de absolute top van het land. Ook onthaal en bediening zijn van een internationaal niveau waarmee het restaurant zich kan meten met de beste van de wereld. In die context is een erkenning voor Inge Waeles, echtgenote van chef Tim Boury, als Gastvrouw van het Jaar dubbel en dik verdiend. Knap hoe ze haar team aanstuurt en een dienst met flair tot in de details perfect regisseert. En dit allemaal zonder dat dit haar enige moeite lijkt te kosten. Qua eetervaring zorgt haar man telkens weer voor een indrukwekkende beleving met producten van de allerhoogste kwaliteit. Met hoogtepunten rond een bereiding van langoustine, ijspegel, gember, chipotle peper en fantastische brioche en met een creatie rond kaviaar, sponszwam, ei en walnoot. Tim Boury blijft een grote affiniteit tonen in het verwerken van kaviaar waarmee hij zijn gedetailleerde en zeer evenwichtige keukensignatuur telkens weer opnieuw virtuoos in de kijker zet. Ook met twee klassieke desserten scheert deze keuken zeer hoge toppen. We genieten van een fantastische sabayon met champagne, Cointreau en bolletje ijs en van een originele millefeuille die afwijkt van de klassieke vormen en exquis van smaak is. Restaurant Boury zorgt voor een sterk culinair onderhoudend programma van het hoogste niveau dat ook van begin tot einde voor een bijzonder gevoel zorgt en nadien enkel mooie herinneringen nalaat.