Bijgestaan door echtgenote Sandra en mede-eigenaar en chef Philip Vandamme zorgt Bart Desmidt elke keer opnieuw voor een unieke totaalervaring. De beleving in deze luxueuze intimistische setting speelt zich af voor de ogen van de klant die vanop de eerste rij kan meegenieten van de bereiding van topproducten. Die krijgen smaak in een twaalfgangenmenu waarbij het duo enkel het beste serveert. Zoals tarbot, Noorse langoustines, Franse wagyu en kaviaar als vaste waarden in het repertoire. Bij een glaasje huischampagne op basis van 100% pinot noir komen zeer verzorgde amuses zoals tartaar van gepekelde rog met zurkel en gel van citrus of pieterman op de plancha geschroeid met krokant koekje van Parmezaanse kaas met crème van bouillabaisse. Tartaar van wagyu met sneeuwpoeder van limoen en Gillardeau oester is een zeer harmonieuze signatuurbereiding. Langoustine van ongeziene grootte en kwaliteit wordt kort langs één zijde op de plancha geschroeid en gekruid met piment en sojaolie en puur geserveerd met jus van tomaat en romige stracciatella met bieslook. Tarbot is gegaard in geklaarde boter op 68° en geserveerd met witte asperges, jus van waterkers en royaal afgewerkt met oscietra kaviaar. Bij de zoete bereidingen is de technisch hoogstaande creatie rond lambada aardbei en chartreuse gebracht in ragfijne suikerkrokant een ware streling voor mond en oog.