Boury
18,520

Een ruime, gerenoveerde villa uit 1952 met schitterend terras is het prachtige decor voor een bijzondere culinaire ervaring. Deze is zelfs uit te breiden met een verblijf in één van de prachtige gastenkamers. Een bezoek aan Boury is meer dan enkel op restaurant gaan. Het is een totaalbeleving waarbij elk facet uitzonderlijk tot in de puntjes uitgewerkt is. Van stijlvolle gastenkamers, hartelijke professionele ontvangst en omkadering tot het relaxen op het terras voor aperitief of koffie. Eens gearriveerd in dit charmante adres dompelt het Boury team de gasten onder met een totaalbeleving waarbij culinaire verwennerij centraal staat. Daardoor is dit een buitengewoon adres dat zijn stijgende score zeker niet gestolen heeft. En waarvan de keuken dankzij de intense, creatieve en secure bereidingen van Tim Boury nog steeds aan diepgang wint. Zoals in een eivormig kommetje waarin sabayon van vin jaune en jus van kreeft prachtig samengaan bij Oosterscheldekreeft en asperge. En waarbij de dooier van een zacht gepocheerd hoeve-ei het geheel hartelijk sublimeert. Rijkelijke jus zorgt daarna voor een subtiele binding tussen krokant gebakken kalfszwezerik en ravioli gevuld met petit gris de Namur, tuinbonen en morieljes. Topsommelier Mathieu Vanneste staat paraat met passende wijnpairings of met een bijzondere wijnkaart vol boeiende referenties.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Team

Tim Boury Chef

Awards

  • Chef van het Jaar 2017
  • Jonge Chef van het Jaar 2014

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

De Jonkman

1820

Bartholomeus

1820

Hof van Cleve

19,520