Back to search results

Black Smoke
12,520

Black Smoke is dé moeder van alle barbecuerestaurants in België. Wanneer horeca-ondernemer Kasper Stuart  iets doet, gebeurt dat tot in de puntjes. Met zijn Black Smoke is dat niet anders. Dat bewijst zijn keukenbrigade met een fijn voorgerecht zoals steak tartaar van bavette van Ierse angus. Daarbij komt gerookte zure room en een toefje Imperial Heritage kaviaar. Black angus striploin van Uruguay is perfect gebakken, heeft nadien lang genoeg mogen rusten en is goed gekruid. Beetgare bloemkoolroosjes, afgetopt met achiote dressing zorgen voor een aangename garnituur naast chimichurri.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Diner
Donderdag Diner
Vrijdag Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Isabel Rodrigues Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

The Butcher's Son

14,520

Repasse

1220

Eppo

1320