Te midden van de velden, op de grens met Henegouwen en Waals-Brabant, ligt deze familieboerderij waar Stéphanie Thunus dagelijks diverse producten vandaan haalt, zoals de uitstekende hoeveboter die haar mama zelf maakt. We bevinden ons op het platteland, wat natuurlijk ook een reden is om naar hier te komen en onder meer te genieten van het comfort van de aanpalende kamers van deze zaak. Maar toch is het vooral de keuken die alle aandacht verdient. Niet omdat de chef een vrouw is, maar omdat Stéphanie bijzonder aantrekkelijke en smakelijke creaties voorstelt. Hoewel haar gerechten soms wat klassiek klinken, is de uitvoering ervan uitermate inspirerend. We herinneren ons de uiterst precieze bereiding van zeetong met een knappe combinatie van zeesla, tuinbonen en fantastische beurre blanc. Ook de kalfszwezerik met jonge artisjok, knolselderij, aardappelen en miso is een creatie die ons is bijgebleven. Sébastien Guchet onderhoudt de uitgebreide wijnselectie, wat eveneens een troef is voor dit restaurant.