Au Gré du Vent
1620

Deze comfortabele oase van rust met een aangenaam terras is de ideale setting om te genieten van de producten van hoogstaande kwaliteit die Stéphanie Thunus in haar keuken gebruikt. Zij is één van de weinige vrouwelijke chefs die er in ons land in is geslaagd om in de top van de gastronomie te komen. Vorige ervaringen hebben haar geleerd dat ingrediënten, meestal lokaal en altijd van hoge kwaliteit, voor zichzelf spreken. Het duo van prachtige asperges van Jurbise is de ideale basis voor zachtgekookte kwarteleitjes. Daslook en een genereuze mousseline maken het gerecht luchtig. De perfect krokant gebakken kalfszwezerik van Limousin wordt versterkt door de garnituur van morieljes en tuinbonen. De duif ‘royal’ past perfect bij de erwtjes maar het is een mini-taartje van gekonfijte dij en de in miso gebakken little gem sla die het gerecht bijzonder maken. In de zaal verzorgen Sébastien Guchet en zijn jong team een service op hoog niveau, maar hun ontspannen houding, die typisch is voor dit restaurant, zorgt ervoor dat we met veel plezier terugkeren.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Bertrand Froment Sommelier
Stéphanie Thunus Chef, Owner
Sébastien Guchet Owner, Manager

Awards

  • Wine menu of the Year 2019
  • Young Chef of the Year 2014
  • Discovery of the Year 2013

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Pilori

1620

Kamo

1620

Senzanome

1620