Au Gré du Vent
1620

Na een exodus in de lente van enkele weken richting de wijngaarden van Le Vignoble des Agaises, ontdekten we tijdens ons bezoek een spectaculaire transformatie. Het eetgedeelte, dat nu veel groter en open is, baadt in het licht door de grote glaspartijen die uitzicht bieden over de uitgestrekte tuin. De materiaalkeuze en pastelkleurige banken met ronde vormen zorgen voor extra comfort en creëren een intieme en aangename sfeer. Stéphanie Thunus en haar echtgenoot Sébastien toverden deze voormalige schuur om tot een juweeltje. In haar gerenoveerde keuken tilt ze kwaliteitsproducten naar een hoger niveau, waardoor elk gerecht een nieuwe dimensie krijgt. Verschillende tomatensoorten worden in de verf gezet door een gerookte jus met schelvis, perfect gebakken rode mul door een beurre blanc met sap van bouchot mosselen, terwijl de minutieus gebraden Anjouduif met specerijen het gezelschap krijgt van rode biet en kersen in kriekbier. In al die jaren bouwde Sébastien Guchet een fantastische wijnkelder uit, waarvan hij de sleutel aan sommelier Pierre Moury gaf. Heel bescheiden en met goed advies is dit een must voor zij die graag heerlijk en ontspannen uit eten gaan.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Sunday Closed

Team

Moury Pierre Sommelier
Stéphanie Thunus Chef, Owner
Sébastien Guchet Owner, Manager

Awards

  • Wine menu of the Year 2019
  • Young Chef of the Year 2014
  • Discovery of the Year 2013

Our partners

Also recommended Restaurants

Kamo

1620

Senzanome

1620

Humus x Hortense

1620