Na een exodus in de lente van enkele weken richting de wijngaarden van Le Vignoble des Agaises, ontdekten we tijdens ons bezoek een spectaculaire transformatie. Het eetgedeelte, dat nu veel groter en open is, baadt in het licht door de grote glaspartijen die uitzicht bieden over de uitgestrekte tuin. De materiaalkeuze en pastelkleurige banken met ronde vormen zorgen voor extra comfort en creëren een intieme en aangename sfeer. Stéphanie Thunus en haar echtgenoot Sébastien toverden deze voormalige schuur om tot een juweeltje. In haar gerenoveerde keuken tilt ze kwaliteitsproducten naar een hoger niveau, waardoor elk gerecht een nieuwe dimensie krijgt. Verschillende tomatensoorten worden in de verf gezet door een gerookte jus met schelvis, perfect gebakken rode mul door een beurre blanc met sap van bouchot mosselen, terwijl de minutieus gebraden Anjouduif met specerijen het gezelschap krijgt van rode biet en kersen in kriekbier. In al die jaren bouwde Sébastien Guchet een fantastische wijnkelder uit, waarvan hij de sleutel aan sommelier Pierre Moury gaf. Heel bescheiden en met goed advies is dit een must voor zij die graag heerlijk en ontspannen uit eten gaan.