Hoe kan je weerstaan aan dit prachtige pand, de geraffineerde keuken van Charles Jeandrain en zijn indrukwekkende selectie kazen? Al van bij de amuses drukt de chef zijn stijl door met een taco van beekridder met guacamole - precisie, balans en creativiteit gaan hier hand in hand – de cocktail van het huis met sake, shiso en tagete frist het gerecht meteen op. De lijn wordt doorgetrokken in het vervolg: doperwtjes gestoofd in eigen jus met Royal Belgian Caviar. Idem voor de kreeft, de staart gegrild op de barbecue met framboos en kreeftensaus, de scharen in een salade op tempura van shiso. De kalfszwezerik wordt gelakt met furikake en geserveerd met wortel en Chinese satésaus. Het dessert is een bereiding met braam en cacao. Elk bord getuigt van de technische expertise van de chef die het product altijd op de eerste plaats zet. De service in de zaal is vlot en attent, de voorgestelde wijnen een perfecte aanvulling. Een adres dat de Naamse en Waalse gastronomie hoog in het vaandel draagt.