Attablez-vous
15,520

Wanneer we deze regels schrijven en onze gids publiceren, voert Charles Jeandrain grote werken uit in zijn restaurant. Eind november zouden deze klaar moeten zijn en zonder twijfel heeft de ‘grote’ Charles een aantal verrassingen voor ons in petto. Ons laatste bezoek aan zijn restaurant heeft bevestigd dat we hier wel degelijk bij één van de beste chefs van de regio waren. Het lijkt alsof de chef zich een nieuwe stijl aanmeet en op zoek gaat naar creativiteit maar ook soberheid in het bord. De toon wordt gezet met de amuses: een knapperige aardappel met tartaar van rund en oesters. Op het menu konden we niet weerstaan aan de chaud-froid van kreeft, een viennoise van bloemkool en cappuccino van dragon, of de dorade, afkomstig van kleinschalige visvangst, met spinazie met citronella en een heerlijke saus van zoete curry. Bij de eend van Burgaud, overheerst de citrus in de Cumberland saus de porto wat te veel. De desserts verbazen ons dan weer door hun eenvoud die de zoetekauwen zeker kan bekoren. Wij onderstrepen graag dat deze elegante en uitgesproken gerechten geserveerd worden door een jonge maar efficiënte en goedlachse ploeg. En dat is vandaag de dag een uitdaging.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Woensdag 12:00-14:30 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Charles Jeandrain, Chef, Eigenaar

Awards

  • De Prijs-Plezier 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Plage d'Amée

1520

Bienvenue Chez Vous

1520

Le D'Arville

1520