Back to search results

L'Essentiel
16,520

Zowel op de eerste verdieping als op het gelijkvloers van deze voormalige leerlooierij, die een geslaagde make-over kreeg, zien we designverlichting die een mooie verbinding legt tussen het eigentijdse decor en de imposante houten balken die aan het verleden herinneren van dit pand. Deze inspirerende en rustgevende omgeving is in perfecte harmonie met de keuken van Raphaël Adam, een chef die zijn klassiekers kent en uitblinkt in het creëren van verfijnde smaakcombinaties. Broodliefhebbers kunnen alvast uitkijken naar de trolley met talrijke broodsoorten die na de stoet van amuses wordt voorgereden. De creativiteit van de chef komt tot uiting in creaties zoals flinterdun gesneden coquilles, biet met koriander en gel van kalamansi waarvan de frisheid wordt gecounterd door een espuma van foie gras en enkele granaatappelzaadjes. De perfect gebakken zeebaars komt met een mooie garnituur die ietwat Spaans aandoet en aan paella doet denken. Als hoofdgerecht krijgen we malse stukjes hertenfilet met een volle en krachtige jus. Niet te missen is de oogverblindende kaastrolley.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Bénédicte Adam Gastvrouw, Eigenaar
Raphaël Adam Chef, Eigenaar

Awards

  • Wijnkaart van het Jaar 2008

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Chai Gourmand

1620

Attablez-vous

1620

Hors-Champs

1620