Pierre Massin is een discrete chef die voor zijn uitzonderlijke keuken kan bogen op een trouwe klantenkring die hij overwegend aantrekt via mond-tot-mondreclame. Nochtans valt zijn restaurant, dat in een ultramodern gebouw zit, wel degelijk op. Maar dat is alleen de buitenkant. Het uitgepuurde interieur met in het verlengde ervan de tuin en de moestuin, waarin maand na maand producten worden gekweekt voor in de keuken, dragen bij tot de unieke sfeer van deze zaak. Met dit gebouw koos Pierre Massin resoluut voor de toekomst, voor de keuken van morgen, te meer nu zijn zoon zich op een briljante wijze klaarstoomt om de culinaire expertise van zijn vader voort te zetten. Van bij de start maken de hapjes vooraf indruk, omwille van hun precisie en harmonie, zowel visueel als qua smaak. Bevestiging volgt met een in spinazie omwikkeld kroketje van vis met een emulsie van bloemkool en ragfijn krokantje van ui. Ook de Mechelse asperges met carpaccio van rode tonijn, zeekraal en crème van bieslook is een fantastische creatie. Als hoofdgerecht volgt er lam uit Sisteron, perfect rosé gebakken en naar een hoger niveau getild door lamsravioli met een subliem gekruide saus. Als dessert krijgen we een originele en zeer evenwichtige combinatie van groene appel, krokant bladerdeeg, Werther’s karamel en sorbet van pompelmoes. Pierre Massin staat voor een geraffineerde culinaire ervaring met uitzonderlijke ingrediënten. De inventiviteit en knowhow van de chef en zijn team zijn voorbeeldig, en de service valt op door zijn constante efficiëntie. Een absolute must voor fijnproevers.